foto-hans-van-bussel

Mijn naam is Hans van Bussel. Ik ben opgegroeid in en rond Arnhem. Ik ben een “doorzetter” zoals ze dat in deze streek zeggen. Ik ben een verbinder, challenger met humor, kan luisteren en behaal
resultaten het liefst met teams. Successen vieren met z’n allen is leuker dan alleen. Een mensenmens met de juiste situationele antenne dus.

Ik heb bestuurlijke ervaring en organisatie sensitiviteit opgedaan in het verenigingsleven, de zorg WMO/WLZ, het bank/ verzekeringswezen en Colland (Sector voor Agrarisch&Groen). Vanuit diverse invalshoeken heb ik kennis mogen maken met organisatie-, bestuur/toezicht- en marktdynamiek.
Hierbij heb ik diverse rollen vervuld.

Mijn missie is om in organisaties bruggen te bouwen, of spiegels op te hangen waarbij de strategie en medewerkersbetrokkenheid samenkomen. Waarbij stakeholders denken centraal staat.
Het is belangrijk dat we samen mee kunnen gaan met veranderingen nu en in de toekomst. Persoonlijk met elkaar en samen met oog en oor voor de mens. Ook in de toekomst zal het om mensen blijven gaan.

Voor Woonvorm de Passie zal ik mij inzetten vanuit toezicht om de gestarte droom te helpen waar te maken en voor de toekomst te borgen. Hierbij zijn bestuur, de bewoners en familie de hoeksteen om deze reis tot een succes te brengen.

foto-louis

Ik ben Louis de Mast, 35 jaar en woon met mijn gezin in Nijmegen, waar ik werk als woonbegeleider voor (jong)volwassenen met autisme. De werkvloer van de GGZ en het dagelijks leven van mensen met psychische kwetsbaarheid, is voor mij dus niet onbekend. Vrolijk word ik van filosoferen, hula-hoopen, tuinieren en nieuwe gerechten koken. Voor actiecollectief “Lijm de Zorg” heb ik me ingezet voor een betere Jeugdzorg en GGZ, waarbij ik de lobby verzorgde richting Tweede Kamer en onderhandelde met het ministerie van VWS. De kleinschalige en betrokken manier van werken bij Woonvorm de Passie spreekt me aan. Ik hoop een bescheiden steentje bij te dragen aan kwalitatief goede begeleiding een een gezonde organisatie die klaar is voor een volgende fase in de toekomst.