foto-iris

Mijn naam is Iris, ik ben 26 jaar oud en woonachtig in Heteren.
Toen woonvorm de passie op mijn pad kwam ben ik aangenomen voor de locatie Oosterhout, om samen met mijn collega’s deze locatie vorm te gaan geven. Iets wat ik zie als een leuke, leerzame en spannende uitdaging. Wat mij erg aanspreekt is de kleinschaligheid, betrokkenheid en de missie en visie van woonvorm de passie.

hj-foto

Mijn naam is Henk-Jan Liet en ik ben op 30 januari 1966 geboren in Velp. Tegenwoordig woon ik samen met mijn vriendin Tanja en poes Kees in het mooie Elst.
Na 22 jaar als werkbegeleider, jobcoach en activiteiten begeleider te hebben gewerkt en met allerlei doelgroepen vond ik het tijd voor wat anders.
Ik wilde graag aan de slag bij een kleinschalige organisatie en bij toeval zag ik de vacature van de Passie waarin een woonbegeleider werd gevraagd.
Wat ik zo prettig vind is dat alles nieuw is wat het tegelijkertijd weer erg spannend maakt

sjoerd-foto

Mijn naam is Sjoerd Visscher, ik ben de trotse vader van 2 jongens en sinds kort werkzaam bij de Passie.
In mijn omgeving hoorde ik enthousiaste verhalen over de Passie. Toen er een nieuwe locatie werd opgestart,
Was is direct enthousiast om dit mee vorm te gaan geven. We gaan vol passie aan de slag met een nieuw fris team
Op een geweldige locatie!

foto-kim

Mijn naam is Kim, 31 jaar jong en woonachtig in Renkum. Na 8 jaar gewerkt te hebben als woonbegeleider binnen de gehandicaptenzorg, kwam Woonvorm de Passie op mijn pad. Ik was meteen enthousiast vanwege de visie en vooral de sfeer. Juist omdat Woonvorm de Passie zo kleinschalig is kunnen we kijken naar wat echt belangrijk is voor de bewoners en persoonlijke begeleiding aanbieden. Het opzetten van een nieuwe locatie samen met mijn collega’s en de nieuwe bewoners, maakt het voor mij een ontzettende spannende uitdaging en mooie ervaring.

kim-s

Hoi, mijn naam is Kim en ik ben 29 jaar oud. Al vanaf mijn middelbare schooltijd ben ik werkzaam in de zorg.
Lindsey en Sharon heb ik leren kennen bij mijn vorige werk.
En met de vacature voor de 3e woning die ze openden, hoefde ik niet lang na te denken.
Het kleinschalig werken sprak mij erg aan. En het is een mooie nieuwe uitdaging om een woning op te starten! Het is fijn om onze bewoners een warm thuis aan te kunnen bieden.