hj-foto

Mijn naam is Henk-Jan Liet en ik ben op 30 januari 1966 geboren in Velp. Tegenwoordig woon ik samen met mijn vriendin Tanja en poes Kees in het mooie Elst.
Na 22 jaar als werkbegeleider, jobcoach en activiteiten begeleider te hebben gewerkt en met allerlei doelgroepen vond ik het tijd voor wat anders.
Ik wilde graag aan de slag bij een kleinschalige organisatie en bij toeval zag ik de vacature van de Passie waarin een woonbegeleider werd gevraagd.
Wat ik zo prettig vind is dat alles nieuw is wat het tegelijkertijd weer erg spannend maakt

sjoerd-foto

Mijn naam is Sjoerd Visscher, ik ben de trotse vader van 2 jongens en sinds kort werkzaam bij de Passie.
In mijn omgeving hoorde ik enthousiaste verhalen over de Passie. Toen er een nieuwe locatie werd opgestart,
Was is direct enthousiast om dit mee vorm te gaan geven. We gaan vol passie aan de slag met een nieuw fris team
Op een geweldige locatie!

foto-laura

Mijn naam is Laura. ik ben geboren op 23 juni 1998 en ik kom uit Oss.
Nadat ik ben afgestudeerd als persoonlijke begeleider specifieke doelgroepen, mocht ik beginnen met deze super toffe baan bij woonvorm de Passie.
Wat ik hier zo leuk aan vind is dat geen een dag hetzelfde is, je hebt veel mogelijkheden en je wordt gezien als persoon. Hierdoor ga ik met veel plezier naar mijn werk!
Ik ben iemand die van een uitdaging houd, leergierig is en voor een ander klaar staat. Hiermee probeer ik te bieden wat de bewoners nodig hebben om het beste er uit te halen

afbeelding1

Mijn naam is Eline en ik ben vanaf mei 2020 werkzaam binnen de Passie. Sinds het behalen van mijn diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik op verschillende plekken met diverse doelgroepen gewerkt. Het werken binnen de Passie bevalt mij erg goed, de diversiteit binnen de woongroep vind ik een leuke uitdaging waarin je constant aan het schakelen bent om elk individu passend te kunnen begeleiden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om veel buiten te zijn, ik ga graag wandelen of fietsen.