foto-iris

Mijn naam is Iris, ik ben 27 jaar oud en woonachtig in Heteren.
Toen woonvorm de passie op mijn pad kwam ben ik aangenomen voor de locatie Oosterhout, om samen met mijn collega’s deze locatie vorm te gaan geven. Na een jaar heb ik de overstap gemaakt naar Prodos, dagbesteding van de Passie. Iets wat ik zie als een leuke, leerzame en spannende uitdaging. Wat mij erg aanspreekt is de kleinschaligheid, betrokkenheid en de missie en visie van woonvorm de passie.

anouk-foto

Ik ben Anouk, 33 jaar, woonachtig in Nijmegen en moeder van twee meisjes.
1 februari start ik met een nieuwe uitdaging: werken bij dagbesteding Prodos! Voorheen heb ik gewerkt op een kleinschalige woonvorm en heb ik gewerkt als logopediste.
Met mijn opgedane ervaring en creativiteit denk ik dat ik een mooie toevoeging ben aan het team van Prodos en de Passie.

fennina

Mijn naam is fennina, ik woon in Scherpenzeel en ben moeder van 2 dochters.
Ik werk al 32 jaar in de zorg, in december 2021 ben ik gestart bij Woonvorm de Passie en werk voornamelijk op de dagbesteding, locatie Prodos.
Binnen de zorg heb ik met verschillende doelgroepen mogen werken en ook op meerdere locaties gestaan. O.a. logeergroep, woonvorm en dagbesteding.
Ook heb ik veel ervaring op mogen doen in de zorg door meerdere malen vrijwilligerswerk te doen in het buitenland, o.a. in Afrika en de Filipijnen.

Mijn hart ligt bij de dagbesteding en toen Woonvorm de Passie op mijn pad kwam wilde ik deze uitdaging natuurlijk graag aangaan.