foto-sarah

Mijn naam is Sarah en na een lange tijd in Leiden gestudeerd en gewoond te hebben, ben ik nu weer verhuisd naar waar ik vandaan kom: Arnhem! Ik heb in Leiden culturele antropologie en ontwikkelingssociologie gestudeerd, en heb een deeltijd opleiding aan het conservatorium (klassiek piano) in Den Haag gevolgd. Mijn drijfveer is altijd geweest om mensen te kunnen helpen met allerlei verschillende achtergronden, en ik heb daarin ook veel geleerd van mijn studie. Ik kijk dan ook uit naar deze uitdaging bij De Passie, om mensen te mogen begeleiden en mijn ervaringen in de praktijk te mogen brengen. Ook speel ik graag piano, teken ik, hou ik van dieren, en ben ik graag in de natuur en op reis.

carmen-foto

Mijn naam is Carmen, 27 jaar een woonachtig in Cuijk. Begin 2021 heb ik mijn studie maatschappelijk werk en dienstverlening met de specialisatie tot GGZ-agoog afgerond. Per mei start ik als persoonlijk begeleider op de locatie Elden. Ik heb Woonvorm de Passie leren kennen als een kleine hechte organisatie waar in teamverband wordt gewerkt voor en met de cliënt. Omdat ik pas net ben afgestudeerd, ben ik opzoek gegaan naar een plek waar ik mijn ideeën tot uiting kan brengen samen met een team en waar ik mezelf verder kan ontwikkelen. Ik denk dat Woonvorm hier goed bij past.
In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden, ben ik wekelijks te vinden op het water om te zeilen en hierbij kinderen van 7 tot 10 jaar de eerste vaardigheden van het zeilen te leren en sport ik in de sportschool.

maike-foto

Maike haar foto zag je al bij team Heteren, zij is zowel in Heteren als in Elden werkzaam.

smart

Mijn naam is Cherrelle en ik ben met veel plezier werkzaam binnen de Passie. Kort iets over mezelf: ik ben 32 jaar, een trotse moeder en een geruime tijd werkzaam binnen de hulpverlening. Hier geniet ik dagelijks van. Binnen de Passie pas ik mijn ervaring in het begeleiden van mensen o.a. met een verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek toe. Als begeleider maak ik gebruik van mijn positieve instelling.

niels

De foto van Niels zag je al bij team Heteren, Niels is werkzaam op alle locaties van De Passie.

296f8635-dd61-4dab-9ffe-4d4367351f49

De foto van Roland zag je al bij team Heteren, Roland is werkzaam op alle locaties van De Passie.