foto

Mijn naam is Simone, ik ben 37 jaar en ik  woon met mijn man en twee dochtertjes in Wijchen. Sinds februari 2018 werk ik als (activiteiten-)begeleider bij De Passie. In Elden zijn we met een nieuw team gestart met het opzetten van de tweede locatie van De Passie en daar kan ik erg van genieten. Met z’n allen een huis tot een fijn en veilig thuis maken voor de bewoners. Een plek creëren waarin iedereen, zowel bewoner als begeleider zichzelf kan zijn. Ik werk voornamelijk in de dagbesteding waar ik activiteiten doe met de bewoners. Het is altijd weer een uitdaging om voor iedere bewoner een passende dagbesteding te ontwikkelen waarin er ruimte is voor ontspanning maar ook voor het ontdekken van nieuwe activiteiten en uitdagingen. Ik doe mijn werk met aandacht en plezier en geniet het meest van de kleine of grote stappen die je een bewoner in zijn ontwikkeling ziet maken.

foto-nieuw

Ik ben Patty, 27 jaar en woonachtig in Elden. Begin 2013 heb ik mijn opleiding maatschappelijke zorg afgerond en binnen Elver werkzaam geweest met mensen met een verstandelijke beperking. Toen de Passie op mijn pad kwam zag ik dit als een leuke nieuwe uitdaging. Het opzetten van een nieuwe woonvorm. Samen met een heel fijn team werk ik met veel plezier binnen de Passie. Naast het werk ben ik ook druk binnen de toneel vereniging “ons Genoegen”.

foto

Ik ben Annemarie van Haeften en woonachtig in Dieren. Ik ben net de mooie leeftijd van 50  gepasseerd. Ik heb mijn diploma medewerker maatschappelijke zorg specifieke doelgroepen behaald, ik ben bij veel instellingen aan het werk geweest. Zo heb ik overal veel ervaring opgedaan. Zo heb ik ook op veel vlakken meerdere certificaten behaald en ben ik inmiddels ook een professionele jeugdzorgwerker. Door mijn ruime levenservaring ben ik op vele vlakken ervaringsdeskundige. Na jaren gewerkt te hebben binnen de gedwongen kaders wil ik mijn professie uitbreiden naar de vrijwillige kaders. Woonvorm de Passie spreekt mij zeer aan door de gemoedelijkheid binnen het werkveld en de woongroep. De naam van de woongroep, ‘De Passie’ doet zijn naam eer aan gezien iedereen zijn en haar werk uitvoert met volledige Passie en dit spreekt mij zeer aan. De eerste ontmoeting met Lindsey en Sharon was voor mij zeker de doorslag. Ik ben zeer blij dat ik een medewerker van de professionele “familiaire” woongroep mag zijn.
Mijn ideaal is het beste uit de mens halen wat er inzit en niet te zeuren over wat niet mogelijk is.

20200902_100321

Ik ben Mick, dertig jaar en woonachtig in Lent. Sinds oktober 2020 ben ik werkzaam voor Woonvorm de Passie op locatie Elden. Sinds het behalen van de master Arbeid, Organisatie en Gezondheid psychologie ben ik vijf jaar werkzaam geweest binnen dit werkveld. Tussentijds heb ik mijn passie gevonden voor de hulpverlening door mijn werk als vrijwilliger bij de Kindertelefoon. Dit heeft mij doen besluiten om van carrièrepad te veranderen. Ik heb Woonvorm de Passie leren kennen als een dynamische en warme organisatie waar verbinding met de bewoners op de eerste plaats staat. In mijn werk probeer ik door een combinatie van structuur, duidelijkheid en vooral warmte, samen met de bewoners naar mogelijkheden toe te werken. In mijn vrije tijd onderneem/organiseer ik graag (sportieve) activiteiten met mijn vrienden en ben ik vaak te vinden in de fitness.