foto

Ik ben Arian van den Heuvel. Ben al 47 jaar woonachtig in Bennekom met uitzondering van twee tussenliggende jaren, waar ik ook even van Ede geproefd heb. Ik ben al bijna 25 jaar samen met Dicky. We hebben twee kinderen Dennis en Lisa. Ik heb 8 jaar als Woonbegeleider gewerkt voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. In Bennekom was ik naast Begeleider ook werkbegeleider voor stagiaires en leerlingen. In 2014 ben ik gestart met de Post Hbo opleiding Jobcoaching en die heb ik in 2015 kunnen afronden. Na tijdelijke werkzaamheden als een activiteitenbegeleider op een dagbesteding voor mensen met Korsakov en even als kok gewerkt te hebben, wilde ik meer vrijheid hebben. Juli 2017 ben ik Contentjob gestart. Inmiddels ben ik Zzp’er bij de dagbesteding ‘de Passie’ in Heteren als activiteitenbegeleider. Van de vele sollicitaties spatte het enthousiasme van Lindsey en Sharon eraf. Dit heeft mijn keuze beïnvloed. Zorg en Welzijn is veel te veel in handen gekomen van grote organisaties. Dat heeft ervoor gezorgd dat er niet veel meer mogelijk is. Kleinschaligheid is wat dat betreft de oplossing om meer te kunnen doen met de mensen. Mijn bijdrage kan hopelijk voor een gepassioneerde groei zorgen.  Naast dit werk ben ik ook werkzaam als Ambulant Begeleider in Ede.

foto

Ik ben Ilse 57 jaar oud en werk sinds januari 2017 met veel plezier bij de Passie. Ik woon samen met Rob en onze honden Peggy Lee en Qai in Ewijk. In 2006 besloten om me te laten omscholen van tandartsassistente naar woon/activiteitenbegeleidster, in 2009 ben ik afgestudeerd. Tijdens opleiding SPW heb ik bij s Heerenloo gewerkt en na mijn opleiding ben ik bij de Winckelsteegh in Nijmegen gaan werken. Ik heb diverse Passies, oppassen op mijn kleindochters, sporten met mijn honden, alles wat creatief is en fotograferen.

foto-christianne

Mijn naam is Christianne en ik ben geboren op 12 april 1996. Oorspronkelijk kom ik uit Elst (gld) en vanaf 2017 heb ik de stap gemaakt om te gaan wonen in Heteren samen met mijn man. Mijn karakter is te beschrijven als: sociaal, empathisch, geduldig en liefdevol. Ik krijg enorm veel energie van de mensen om mij heen.
In mijn vrije tijd rijd ik graag paard, luister ik naar muziek, ga ik graag een rondje wandelen met de hond van mijn ouders en breng ik mijn tijd door met mijn man, familie en vrienden.
De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker en als onderwijsassistent. Maar vanaf maart 2020 ben ik werkzaam als woonbegeleider bij Woonvorm de Passie.
Wat ik zo bijzonder vind aan deze organisatie is dat ze een frisse blik hebben, erg enthousiast zijn en oog hebben voor elkaar.
Ik ben heel blij dat ik een medewerker mag zijn van deze woongroep. En ik hoop dat ik nog heel lang werkzaam mag zijn hier!

costant-foto

Ik ben Constant vd Reest, 51 jaar jong en woon in Arnhem. Sinds mei 2019 ben ik met veel plezier aan het werk voor De Passie, in de zorg ben ik sinds 20 jaar werkzaam.
Ik heb binnen de zorg gewerkt met vele doelgroepen voor diverse organisaties en externe bureaus, jong en oud, verstandelijk en psychiatrisch, ik heb dan ook veel gezien en meegemaakt.
Wat mij aantrekt bij het werken voor de Passie, kleinschalig, korte lijnen en daardoor ook de individuele aanpak voor elke cliënt/bewoner.
Verder vind ik het belangrijk dat elke bewoner zichzelf kan en mag zijn. Daarnaast houd ik ervan om mijn werk met de nodige humor uit te voeren.

foto-cheyenne

Ik ben Cheyenne van Brakel ben 19 jaar oud en woon in Heteren. Ik ben sinds augustus 2020 werkzaam bij De passie. In 2018-2019 heb ik de opleiding dienstverlening helpende zorg & welzijn afgerond en stage gelopen bij De Passie. In mijn vrije tijd ga ik graag wat leuks met vrienden doen of een spelletjes avond met mijn familie. Ik ben erg energiek en ik probeer zoveel mogelijk uit mijzelf te halen en nieuwe dingen te leren en ontdekken, die kans heb ik bij De Passie gekregen. Wat is er zo tof aan De Passie? Dat het een mooie kleinschalige woongroep is waardoor je iedereen aandacht kunt geven, zowel in de groep als individueel.