foto

Ik ben Ilse 57 jaar oud en werk sinds januari 2017 met veel plezier bij de Passie. Ik woon samen met Rob en onze honden Peggy Lee en Qai in Ewijk. In 2006 besloten om me te laten omscholen van tandartsassistente naar woon/activiteitenbegeleidster, in 2009 ben ik afgestudeerd. Tijdens opleiding SPW heb ik bij s Heerenloo gewerkt en na mijn opleiding ben ik bij de Winckelsteegh in Nijmegen gaan werken. Ik heb diverse Passies, oppassen op mijn kleindochters, sporten met mijn honden, alles wat creatief is en fotograferen.

foto-cheyenne

Ik ben Cheyenne van Brakel ben 19 jaar oud en woon in Heteren. Ik ben sinds augustus 2020 werkzaam bij De passie. In 2018-2019 heb ik de opleiding dienstverlening helpende zorg & welzijn afgerond en stage gelopen bij De Passie. In mijn vrije tijd ga ik graag wat leuks met vrienden doen of een spelletjes avond met mijn familie. Ik ben erg energiek en ik probeer zoveel mogelijk uit mijzelf te halen en nieuwe dingen te leren en ontdekken, die kans heb ik bij De Passie gekregen. Wat is er zo tof aan De Passie? Dat het een mooie kleinschalige woongroep is waardoor je iedereen aandacht kunt geven, zowel in de groep als individueel.

foto-kian

Mijn naam is Kian, 24 jaar en ik woon in Arnhem. Vanaf 1 december 2020 begin ik aan mijn nieuwe uitdaging bij de Passie. Na het behalen van mijn diploma heb ik al op veel verschillende plekken en met verschillende doelgroepen mogen werken. Het is fijn om nu mijn vaste werkplek te hebben bij de Passie en ik hoop hier nog een lange tijd te mogen werken. Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en ik vind het leuk om dan dingen te ondernemen. In mijn werk vind ik het belangrijk dat er individueel naar een persoon wordt gekeken en wat hij/zij nodig heeft. En natuurlijk een gezonde dosis humor!

maike-foto

Mijn naam is Maike. Ik ben 23 jaar en woonachtig in Heteren. Ik ben hiervoor twee jaar werkzaam geweest in de psychogeriatrische sector en ben sinds 2021 werkzaam bij Woonvorm de Passie.
Fysieke en/of mentale ongemakken zijn van invloed op zelfredzaamheid. De ondersteuning, aandacht en professionele zorg die Woonvorm de Passie hiervoor aanbiedt sluit erg goed aan op mijn persoonlijke visie. Ik vind het belangrijk dat er naar elk persoon, verschillend wordt gekeken/gehandeld. Ieder mens is anders, en gelukkig maar!
Ook humor, gezelligheid, vertrouwen en eerlijkheid vind ik een must in dit werk.
Ik ben werkzaam op locatie Elden, locatie Heteren en waar nodig op dagbesteding Prodos in Doorwerth.
In mijn vrije tijd doe ik aan kickboksen, speel ik piano en ben ik graag met familie/vrienden.
Ik kijk ernaar uit om nog lang deel uit te mogen maken van team Woonvorm de Passie.

niels

Mijn naam is Niels, 23 jaar en ik woon in Nijmegen. Vanaf 1 juni 2022 ben ik te vinden bij Woonvorm de Passie. Ik heb gespecialiseerd pedagogisch medewerker gestudeerd en heb al bij meerdere woongroepen stage mogen lopen en werken. Binnen de Passie ben ik op alle locaties te vinden, hoop ik iedereen te kunnen ondersteunen en er elke dag een leuke en fijne dag van te maken! Verder vind ik het belangrijk dat iedereen gezien wordt en daarom heb ik voor Woonvorm de Passie gekozen. Iedereen mag zich zelf zijn en ik hoop dat aan iedereen te kunnen meegeven. In mijn vrije tijd sport ik graag en doe ik graag leuke dingen met vrienden. Ik kijk erg uit naar de tijd die ik mag doorbrengen bij woonvorm de Passie

296f8635-dd61-4dab-9ffe-4d4367351f49

Ik ben Roland, 57 jaar en woon in Nijmegen. Na flink wat kilometers in de LVG+ gemaakt te hebben wilde ik graag iets anders in de zorg gaan doen. Ik zocht en vond een leuke baan bij de Passie waar ik per 1 juni ben begonnen. Ik ga op alle locaties werken en heb er zin in !