foto

Ik ben Arian van den Heuvel. Ben al 47 jaar woonachtig in Bennekom met uitzondering van twee tussenliggende jaren, waar ik ook even van Ede geproefd heb. Ik ben al bijna 25 jaar samen met Dicky. We hebben twee kinderen Dennis en Lisa.

Zelf heb ik eigenlijk alle facetten van het beroepsveld meegemaakt. Dat geldt niet alleen de Zorg en Welzijnssector. Het gaat van Militaire dienst tot buitendienstmedewerker. In 2005 ben ik in de Zorg en Welzijnssector terecht gekomen. Ik heb 8 jaar als Woonbegeleider gewerkt voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. In Bennekom was ik naast Begeleider ook werkbegeleider voor stagiaires en leerlingen. In 2014 ben ik gestart met de Post Hbo opleiding Jobcoaching en die heb ik in 2015 kunnen afronden. Na tijdelijke werkzaamheden als een activiteitenbegeleider op een dagbesteding voor mensen met Korsakov en even als kok gewerkt te hebben, wilde ik meer vrijheid hebben. Juli 2017 ben ik Contentjob gestart. Inmiddels ben ik Zzp’er bij de dagbesteding ‘de Passie’ in Heteren als activiteitenbegeleider. Van de vele sollicitaties spatte het enthousiasme van Lindsey en Sharon eraf. Dit heeft mijn keuze beïnvloed. Zorg en Welzijn is veel te veel in handen gekomen van grote organisaties. Dat heeft ervoor gezorgd dat er niet veel meer mogelijk is. Kleinschaligheid is wat dat betreft de oplossing om meer te kunnen doen met de mensen. Mijn bijdrage kan hopelijk voor een gepassioneerde groei zorgen.  Naast dit werk ben ik ook werkzaam als Ambulant Begeleider in Ede.

foto

Ik ben Ilse 57 jaar oud en werk sinds januari 2017 met veel plezier bij de Passie. Ik woon samen met Rob en onze honden Peggy Lee en Qai in Ewijk. In 2006 besloten om me te laten omscholen van tandartsassistente naar woon/activiteitenbegeleidster, in 2009 ben ik afgestudeerd. Tijdens opleiding SPW heb ik bij s Heerenloo gewerkt en na mijn opleiding ben ik bij de Winckelsteegh in Nijmegen gaan werken. Ik heb diverse Passies, oppassen op mijn kleindochters, sporten met mijn honden, alles wat creatief is en fotograferen.

foto

Ik ben Angela van Marsbergen, begin 20 en samenwonend met mijn vriend en hond in Wijchen. Sinds september 2017 ben ik aanwezig bij Woonvorm de Passie als stagiaire en sinds juli 2018 werkend als woonbegeleider. In 2017 heb ik mijn diploma medewerker maatschappelijke zorg behaald en in september 2018 ben ik geslaagd voor de opleiding specifieke doelgroepen. Ik heb een hele fijne stage periode gehad bij de Passie en ben daarom ook erg blij dat ik nu mag werken in het fijne en gezellige team en mijn steentje mag bijdragen aan de bewoners.