Waarom vrijwilliger worden?

Vrijwilligers zijn belangrijk, zij zorgen voor een stukje extra individuele aandacht voor de bewoners. Hierdoor krijgt een bewoner weer extra kansen in zijn leven, kansen om iets te ondernemen en te genieten van de kleine dingen. Vrijwilligers bieden de bewoners de kans/mogelijkheid om (nieuwe) interesses of hobby’s te ontwikkelen. Wil jij iets voor onze doelgroep betekenen? Vul dan hieronder een aanmeldingsformulier in!

Vrijwilliger Aanmeldingsformulier

Vacature:
Woonvorm de Passie zoekt vrijwilligers!

In januari 2020 is er in Oosterhout een woning geopend van Woonvorm de Passie. Wij zijn een kleinschalige woonvorm voor cliënten met een beperking. De leeftijden en beperkingen zijn divers, iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen hulpvraag. Wij vinden dat een warm huis, geborgenheid en continuïteit voor iedereen belangrijk is. In Oosterhout hebben wij als medewerkers, maar ook zeker de cliënten, het erg naar onze zin. Wat wij nog missen zijn vrijwilligers.
Activiteiten die een vrijwilliger samen met een cliënt zou kunnen doen zijn: wandelen, een bordspel doen, koken, bakken, in de tuin werken of schilderen.

Mocht je dit hebben gelezen en een keer bij ons willen komen kijken, dan kun je via onderstaande gegevens contact opnemen! Dit is geheel vrijblijvend, we kunnen samen kijken of er een klik is met de bewoners en hoe we het vrijwilligerswerk gaan vormgeven.

Email: e.paul@woonvormdepassie.nl
Telefoonnummer: 0682185151