‘We can’t help everyone, but everyone can help somebody’

WatBeters

Wat Beters draagt bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen door duurzaamheids- en/of leefbaarheidsprojecten c.q. initiatieven (financieel) te ondersteunen.

Door WatBeters krijgt Woonvorm De Passie Heteren geld terug op de energierekening. Twee keer per jaar vieren wij met onze bewoners vakantie, we doen dan twee weken lang leuke activiteiten. Het geld wat wij besparen op de energierekening leggen wij bij de activiteiten!

Oktober 2019

 

PLUS

PLUS Renkum wil een plek zijn waar u zich thuis en prettig voelt. Ons deskundige en vriendelijke personeel heet u graag welkom en helpt u bij het doen van uw dagelijkse boodschappen.
U vindt bij ons onder andere een uitgebreid vers assortiment, ambachtelijk gebakken brood, een bijzondere selectie van geweldige wijnen en een heel groot assortiment van glutenvrije en biologische producten. Met de vier merkwaarden ‘Aandacht’, ‘Kwaliteit’, ‘Lokaal’ en ‘Verantwoord’ onderscheiden wij ons in supermarktland.

Sinds december 2018 is de PLUS in Renkum een sponsor geworden voor Woonvorm De Passie. Doordat de meeste bewoners van Woonvorm De Passie leven van een uitkering leven hebben ze het niet breed. Bewoners van Woonvorm De Passie gaan samen met een begeleider elke dinsdag en donderdag naar de winkel om daar alle overgebleven producten op te halen. Zowel de Plus als Woonvorm De Passie zijn tegen het verspillen van voeding. Alles wat wij krijgen wordt verdeeld onder onze locaties. Wij zijn erg blij met de sponsoring, onze bewoners kunnen op deze manier toch extra genieten! Bedankt PLUS in Renkum!

Januari 2019

 

Woonvorm De Passie als sponsor 

Woonvorm De Passie is benaderd door Stichting Mobiliteit Voor Iedereen. Maar één straat verwijderd van Woonvorm De Passie Heteren is Liefkenshoek gevestigd. Een zorginstelling voor de ouder wordende mens. De bewoners van Liefkenshoek missen een bus om naar dagbesteding te gaan en er is simpelweg geen budget om een bus te kopen. Stichting Mobiliteit voor Iedereen helpt Liefkenshoek om een bus aan te schaffen door middel van sponsoring. Doordat de zorg van Liefkenshoek zo dicht bij de zorg van Woonvorm De Passie staat heeft Woonvorm De Passie een bijdrage geleverd aan de bus van Liefkenshoek. In 2019 zal de bus rond gaan rijden. Het logo van Woonvorm De Passie krijgt een mooi plaatsje op de bus.

December 2018

 

BeterBio Gelderland

Mijn naam is Koj Kamphuis en ik woon met mijn gezin in het mooie Hemmen, niet ver van Heteren. Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van Sharon en Lindsey met een verzoek om de start van hun nieuwe zorg-woonproject De Passie te ondersteunen. Ik heb me er toen in verdiept en ik was meteen onder de indruk van hun plannen. Kleinschalige zorg met oog voor individuele behoeftes is volgens mij iets waar de maatschappij enorm behoefte aan heeft. Ik draag dan ook graag een klein steentje bij aan hun succes!

Mijn bedrijf heet BeterBio. BeterBio is een biologische webwinkel en bezorgdienst. Je kunt bij mij terecht voor een volledig biologisch assortiment en de bezorging aan huis is gratis. Het bezorggebied is grofweg de ruit Apeldoorn-Wageningen-Arnhem-Nijmegen. Wil je meer weten? Neem dan gerust eens een kijkje op www.beterbio.nl!

Augustus 2016