Bewoners van Woonvorm De Passie gaan van maandag t/m vrijdag samen met hun begeleiders naar Landgoed Overbetuwe. Landgoed Overbetuwe is op vijf minuten fietsafstand en is de plek waar de bewoners dagbesteding volgen. Het is een prachtig landelijk gelegen terrein van 12 hectare met fraaie begroeiing en een bijzondere flora en fauna. Bewoners kunnen hier genieten van rust, ruimte en natuur. Landgoed Overbetuwe biedt verschillende doelgroepen een respectvolle plek in de maatschappij door middel van dagbesteding. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van activiteiten; met elke bewoner wordt gekeken wat passend is.

Voorbeelden van activiteiten:

– Dierverzorging op de kinderboerderij

– Het onderhoud van de dierverblijven

– Creatieve werkzaamheden

– Het onderhouden van de camping en het chaletpark

– Kantoor- en receptiewerkzaamheden

– Houtbewerking

Mochten de bewoners tijdelijk behoefte hebben aan een prikkelarme omgeving dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de kantine: Een plek waar de bewoners lunchen en koffiepauze hebben, maar ook een plek om even rust te pakken.

Mochten de bewoners behoefte hebben om te leren dan biedt Overbetuwe deze mogelijkheid. Overbetuwe is een door Aequor erkend leerbedrijf voor diverse kwalificaties, zoals dierverzorging en groen.