foto-lydia-nieuw

Mijn naam is Lydia Klaassen en sinds mei 2018 werkzaam voor Woonvorm de Passie op locatie Elden.
Na 14 jaar voor diverse zorginstellingen te hebben gewerkt kwam voor mij in maart 2018 woonvorm de Passie in beeld. Ik voelde me direct aangetrokken tot de organisatie vanwege de frisse kijk, visie en niet te vergeten Passie voor de zorgverlening waar Woonvorm de Passie voor staat.
Ik prijs me gelukkig dat ik mag werken in een (zelfsturend) team waar iedereen de neus dezelfde kant op heeft staan en wat veel voor elkaar over heeft. Daarbij een management dat staat voor kwaliteit en menselijke bedrijfsvoering. Ik hoop dat ik nog lange tijd mag werken met en voor deze organisatie dat alleen maar professioneler en mooier wordt in de groei die we zeker mee gaan maken.

 

foto-joyce-nieuw

Ik ben Joyce Jansen, eind twintig en samenwonend met mijn vriend in Arnhem. Tijdens mijn opleiding Social Management (CMV) heb ik gewerkt in de crisisopvang als woonbegeleider, ambulant jongerenwerker en als projectmanager binnen verschillende instanties. Na mijn opleiding kon ik helaas niet de baan vinden waar ik naar zocht.Ik heb noodgedwongen een baan aangenomen in de financiële sector. Dit heb ik bijna 4 jaar gedaan met veel plezier en groei. Echter is mijn passie voor het sociaal werk altijd gebleven en heb gezocht naar een passende baan.Het oneindige enthousiasme en de werkwijze van Lindsey en Sharon spraken mij direct aan. Ik twijfelde dan ook geen moment om de stap te wagen in een compleet nieuw team, op een nieuwe locatie. Mijn werk is nu eindelijk weer een passie. Mijn collega’s en ik werken hard om een prettige en unieke leefomgeving te waarborgen voor onze bewoners. Want iedereen verdiend een eigen plek!

 

foto-simone-nieuw

Mijn naam is Simone, ik ben 37 jaar en ik  woon met mijn man en twee dochtertjes in Wijchen. Sinds februari 2018 werk ik als (activiteiten-)begeleider bij De Passie. In Elden zijn we met een nieuw team gestart met het opzetten van de tweede locatie van De Passie en daar kan ik erg van genieten. Met z’n allen een huis tot een fijn en veilig thuis maken voor de bewoners. Een plek creëren waarin iedereen, zowel bewoner als begeleider zichzelf kan zijn. Ik werk voornamelijk in de dagbesteding waar ik activiteiten doe met de bewoners. Het is altijd weer een uitdaging om voor iedere bewoner een passende dagbesteding te ontwikkelen waarin er ruimte is voor ontspanning maar ook voor het ontdekken van nieuwe activiteiten en uitdagingen. Ik doe mijn werk met aandacht en plezier en geniet het meest van de kleine of grote stappen die je een bewoner in zijn ontwikkeling ziet maken.

 

foto-nieuw

Ik ben Patty, 27 jaar en woonachtig in Elden. Begin 2013 heb ik mijn opleiding maatschappelijke zorg afgerond en binnen Elver werkzaam geweest met mensen met een verstandelijke beperking. Toen de Passie op mijn pad kwam zag ik dit als een leuke nieuwe uitdaging. Het opzetten van een nieuwe woonvorm. Samen met een heel fijn team werk ik met veel plezier binnen de Passie. Naast het werk ben ik ook druk binnen de toneel vereniging “ons Genoegen”.

 

foto

Ik ben Annemarie van Haeften en woonachtig in Dieren. Ik ben net de mooie leeftijd van 50  gepasseerd. Ik heb mijn diploma medewerker maatschappelijke zorg specifieke doelgroepen behaald, ik ben bij veel instellingen aan het werk geweest. Zo heb ik overal veel ervaring opgedaan. Zo heb ik ook op veel vlakken meerdere certificaten behaald en ben ik inmiddels ook een professionele jeugdzorgwerker. Door mijn ruime levenservaring ben ik op vele vlakken ervaringsdeskundige. Na jaren gewerkt te hebben binnen de gedwongen kaders wil ik mijn professie uitbreiden naar de vrijwillige kaders. Woonvorm de Passie spreekt mij zeer aan door de gemoedelijkheid binnen het werkveld en de woongroep. De naam van de woongroep, ‘De Passie’ doet zijn naam eer aan gezien iedereen zijn en haar werk uitvoert met volledige Passie en dit spreekt mij zeer aan. De eerste ontmoeting met Lindsey en Sharon was voor mij zeker de doorslag. Ik ben zeer blij dat ik een medewerker van de professionele “familiaire” woongroep mag zijn.
Mijn ideaal is het beste uit de mens halen wat er inzit en niet te zeuren over wat niet mogelijk is.